Sofia Vergara Netflix-sarjaan – esittää tosielämän huumelordi Griselda Blancoa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kolumbialaissyntyinen näytteijä Sofia Vergara tunnetaan parhaiten roolistaan komediasarjassa Moderni perhe. Nyt 49-vuotias tähti on kiinnitetty aivan toisenlaiseen rooliin. Hän tulee näyttelemään tosielämän huumekauppias Griselda Blancoa.

Vergara näyttelee pahamaineista huumelordia kuusiosaisessa Griselda-sarjassa. Griselda Blancon elämään perehtyvän sarjan ohjaa Andrés Baiz, joka on ohjannut muun muassa useita Narcos ja Narcos: Mexico -sarjan jaksoja. Deadline-sivuston mukaan sarjaa kuvaillaan Vergaran pitkäaikaiseksi unelmaprojektiksi.

Kolumbialaistaustainen Griselda Blanco alkoi myymään Yhdysvalloissa 1970-luvulla Pablo Escobarin perustaman Medellin-kartellin kokaiinia. Kokaiinikaupan suureksi toimijaksi noussut nainen tuotti kulta-aikanaan toimillaan kymmeniä miljoonia dollareita kuukaudessa, ja hänen arvioidaan olleen vastuussa sadoista murhista. Sarjassa seurataan Musta Leski -lempinimelläkin tunnetun Blancon tasapainottelua perhe-elämän ja rikollisten liiketoimien välillä.