Indiana Jones -elokuvan tuotantoryhmän jäsen löydettiin kuolleena

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viidennen Indiana Jones -elokuvan tuotanto ei ole sujunut ongelmia. Elokuvaa ovat varjostaneet muun muassa koronatilanne, Harrison Fordin olkapäähän kohdistunut vamma ja jopa norovirusepidemia. Nyt kuvaukset ovat saaneet jälleen synkän käänteen.

Viidennen Indiana Jonesin kameraryhmään kuulunut Nic Cupac löydettiin kuolleena hotellihuoneestaan Marokon Fesissä. Gripinä kuvauksissa työskennelleen 54-vuotiaan kuolinsyytä ei ole paljastettu, mutta kuoleman uskotaan olleen luonnollinen. Tiedottaja kertoo New York Post -lehdelle, ettei kuolema liittynyt elokuvan tuotantoon.

Cupac työskenteli uransa aikana lukuisissa suurissa Hollywood-tuotannoissa, kuten Jurassic Park, Star Wars ja Harry Potter -elokuvissa. Marokon Fesissä valmistaudutaan parhaillaan kuvaamaan Indiana Jones -elokuvan suurta stunttikohtausta, jota mukana on työstämässä yli 100 tuotantotiimin jäsentä. Elokuvan on määrä saada ensi-iltansa kesällä 2023.