Pasha Pozdniakova nautiskeli täysin rinnoin altaassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaismalli Pasha Pozdniakova nähtiin taannoin ensimmäisenä suomalaisena pluskoon kaunottarena kansainvälisessä miestenlehdessä, ja hänellä on jo yksin Instagramissa jo lähes puolitoista miljoonaa seuraajaa. Pasha on siis yksi kansainvälisesti seuratuimmista suomalaisista somejulkkiksista.

Tällä kertaa Pasha on julkaissut itsestään poseerauksen, jossa hän nautiskelee kirjaimellisesti täysin rinnoin Järvisydän-kylpylän altaassa. Kuten arvata saattaa, ovat biksut joutuneet tuttuun tapaan koville hänen muodokkaan vartalonsa yllä.

Pasha Pozdniakova on luonnollisesti innoissaan miestenlehden sopimuksesta, sillä aniharva suomalainen on päässyt poseeraamaan sen kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseeraa lehden Afrikan version 22. toukokuuta ilmestyneessä numerossa. Sisäsivuilla julkaistavien kuvien lisäksi mallikaunotar nähdään myös lehden kansikuvassa.