Lady Gaga puhui 9 kuukautta italialaisella aksentilla – uppoutui elokuvarooliinsa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja-lauluntekijä Lady Gaga nähdään tänä vuonna valkokankaalla tositapahtumiin perustuvassa rikoselokuvassa. Hän näyttelee Ridley Scottin House of Gucci -elokuvassa Patrizia Reggiania, joka tuomittiin vankilaan entisen miehensä Maurizio Guccin murhan järjestämisestä.

Lady Gaga kertoo Vogue-lehdelle uppoutuneensa rooliin erittäin syvästi. Hän muun muassa puhui yhdeksän kuukauden ajan italialaisella aksentilla niin kameroiden edessä kuin kuvausten ulkopuolellakin. Hiuksensa tummiksi värjännyt tähti innostui metodinäyttelemisestä niin paljon, että hän alkoi jo reagoimaan asioihin hahmonsa tavoin.

– Elin Reggianina puolentoista vuoden ajan. Puhuin italialaisella aksentilla yhdeksän kuukautta siitä, Gaga kertoi.

– Minulla oli psykologisia haasteita kuvausten loppuvaiheilla. Olin joko hotellihuoneessa ja elin sekä puhuin kuin Reggiani, tai olin kuvauspaikalla elämässä ja puhumassa kuin hän. Muistan käyneeni yhtenä päivänä kävelyllä Italiassa. En ollut tehnyt niin kahteen kuukauteen ja aloi panikoimaan. Luulin olevani edelleen kuvauspaikalla, tähti paljasti.