Amanda Harkimo poseerasi kahluualtaassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Amanda Harkimo tunnetaan monista realitysarjoista niin Suomessa kuin Ruotsissakin, ja television lisäksi näyttävä brunette on ollut aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa. Suomessa Amanda on nähty viime aikoina melko usein upeissa kuvissa, joissa hän poseeraa muun muassa biletopissa ja muuten niukoissa asuissa.

Tällä kertaa Harkimo poseeraa upeassa kuvassa etelän lomakohteen kahluualtaassa vatsallaan biksuissa makoillen. Kuvansa yhteydessä hän kertoo rakastavansa näitä puhelimesta löytämiään otoksia. Ne tuovat varmasti kesätunnelmaa myös monien muiden mieleen.

Temptation Island ja Martina ja hengenpelastajat -ohjelmissa sekä Ruotsin Paratiisihotelli-ohjelmassa nähty Amanda Harkimo on työskennellyt jo pitkään myös DJ:nä erilaisissa tilaisuuksissa ja muun muassa jääkiekko-otteluissa. Kesällä 2019 Amanda vietti vauhdikasta elämää Kumipallo 4000 -road tripillä, jossa hänet kuvattiin muun muassa Lamborghinin ja Mercedes-Benzin ratissa.