Kim Kardashian Skims-merkin uusi mallisto myi loppuun minuutissa – miljoonan dollarin tulot hetkessä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kim Kardashian tunnetaan parhaiten reality- ja seurapiiritähtenä, mutta viime vuosina hän on noussut toistuvasti otsikoihin myös yritystoimillaan. Tähti tienaa suuria summia alusvaatteisiin keskittyvällä Skims-brändillään. Vaatemerkin tuore mallisto myytiin loppuun hurjan lyhyessä ajassa.

Skims aloitti taannoin yhteistyön italialaisen Fendi-muotitalon kanssa. Yhteistyönä syntynyt mallisto ilmestyi myyntiin Yhdysvalloissa tiistaina. Se myytiin loppuun vain minuutissa, tuottaen hetkessä miljoonan dollarin voitot.

TMZ-sivuston mukaan lanseeraus saattoi olla Kim Kardashianin brändin historian suurin. Malliston tuotteiden hinnat vaihtelivat sadasta dollarista 4 200 dollariin. Kallein tuote oli nahkamekko, jota Kim Kardasian esitteli aikaisemmin tässä kuussa Wall Street Journal -lehden Innovator Awards -gaalatilaisuudessa.