Olga Kurylenko makoili biksuissa rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kukaan ei ole suojassa koronavirukselta vaan se voi tarttua keneen vain missä vain. Taannoin virus todettiin Tom Hanksilla ja Bond-tähti Olga Kurylenkolla. Sittemmin näyttelijäkaunotar on ilmoittanut koronapiinan olevan ohi ja palanneensa taas töiden pariin. Niissä puuhissa hänet on nytkin kuvattu.

Bond-elokuvan kaunotar makoilee tuoreessa somekuvassaan biksuissa uimarannalla suurkaupungin silutti taustallaan. Moni voisi olettaa hänen olevan lomareissulla, mutta näin ei kuitenkaan ole. Kaunottaren itsensä mukaan hän on työtehtävissä.

Olga Kurylenko näytteli Bond-tyttä Camille Montesia Quantum of Solace -elokuvassa vuonna 2008. Hänet tunnetaan myös elokuvista kuten Oblivion, Seitsemän psykopaattia ja The Death of Stalin.