Christina Ricci haki lähestymiskieltoa exälle – vietti karanteenin väkivaltaisen miehen kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Christina Ricci on hakenut ex-aviomihelleen James Heerdegenille lähestymiskieltoa, jonka oikeus on myöntänyt. Tähden mukaan hän on joutunut Heerdegenin pahoinpitelemäksi, ja kertoo joutuneensa viettämään karanteenia ansassa väkivaltaisen miehen kanssa.

Christina Riccin mukaan aviomiehen väkivaltainen käytös alkoi joulukuussa 2019. Näyttelijä olisi halunnut avioeron, mutta yritys kariutui koronapandemian vuoksi. Riccin mukaan Heerdegen esimerkiksi pahointeli häntä kahdesti kesäkuussa, ajoi häntä takaa, esti häntä soittamasta hätänumeroon sekä sylki ja heitteli päälleen esineitä pariskunnan 6-vuotiaan pojan katsellessa vierestä.

TMZ-sivuston mukaan Ricci haluaa estää Heerdegeniltä oikeusteitse pääsyn palaamasta parin kotiin muutettuaan sieltä pois. Tähti kertoo Heerdegenillä olevan myös hallussaan video, jota hän saattaa käyttää Riccin nöyryyttämiseksi ja häpäisemiseksi. Näyttelijä haluaa estää sen julkaisun oikeusteitse.

James Heerdegenin asianajajan mukaan Riccin ex-aviomies tulee puolestaan hakemaan omaa lähestymiskieltoa hänelle, ja väittää tähden olevan päihdeongelmainen. Christina Ricci tunnetaan elokuvista, kuten The Addams Family, Prozac Nation ja Päätön ratsumies. Hän ja kuvajaana työskentelevä Heerdegen menivät naimisiin vuonna 2013.