Lala Kent erosta ja myrkyllisistä suhteista: ”Poltan sillat takanani”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realitytähti Lala Kent sai tietää kihlattuna Randall Emmettin pettäneen naista matkalla samaan aikaan, kun Kent oli kotona heidän seitsemän kuukautta vanhan tyttärensä, Oceanin kanssa. Pari oli yhdessä kolmen vuoden ajan.

Lala Kent on puhunut erostaan elokuvatuottaja Randall Emmetistä omassa podcastissaan. Hän on sanonut suoraan, että aikoo jatkaa elämäänsä pienen lapsen äitinä ja pitää päänsä pystyssä. Hän myöntää, että ei koskaan olisi voinut kuvitella elämänsä olevan tässä jamassa, mutta hän suhtautuu asiaan neutraalisti. Kent ei ole onnellinen suhteen kariutumisesta, mutta hän nauttii tyttärensä saamisesta ja äitiydestä.

– Jos joku ei mahdu mukaan kehitykseeksi, jossa aiot olla iloinen ja terve sekä olet tehnyt muutoksia elämässäsi parempaan, ei ole minun ongelmani jos joku ei sovi tähän kuvioon enää. Poltan sillan takanani, Kent napauttaa viitaten absolutismiinsa ja terveellisiin elämäntapoihin äitinä.

Viisikymppisen Emmettin on kerrottu pettäneen Kentiä hiljattain Nashvillen matkalla ollessaan. Lala Kent on sittemmin nähty katsomassa asuntoja Los Angelesin Santa Monicassa äitinsä ja tyttärensä kanssa. Nainen on myös bongattu Kaliforniassa lukuisista paikoista ilman kihlasormustaan.