Ruumis putosi arkusta hautajaisissa – perhe haastoi hautaustoimiston oikeuteen

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen perhe on nostanut oikeustoimet hautaustoimistoa vastaan hautajaisissa tapahtuneen karmivan tilanteen vuoksi. Massachusettsissa asuvan perheen mukaan vainaja putosi ulos arkusta kesken toimituksen.

Andrew Serranon hautajaiset järjestettiin huhtikuussa 2019. Kanteessa perhe kertoo ruumisarkun laskemiseen käytetyn laitteen remmien katkenneen, minkä seurauksena arkku putosi alas ja rikkoontui. Miehen ruumis putosi arkusta hautaan, ja siitä alkoi kanteen mukaan valua nestettä.

Paikalla olleiden mukaan tilanne sai vainajan sukulaiset tolaltaan. Kanteessa Perez Funeral Home -hautaustoimistolta ja Lawrencen kaupungilta vaaditaan korvauksia huolomattomuudesta ja henkisen kärsimyksen aiheuttamisesta, uutisoi People.