Seiska: Realitytähti myy käytettyjä alushousuja – bisnes kannattaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttu Anna Roininen on työskennellyt aikuisviihdealalla muun muassa sisältöä Only Fans -sivustolle julkaisten. Nyt Seiska kertoo, että Roininen on aloittanut uuden bisneksen. Anna Roininen on ryhtynyt välittämään käytettyjä alushousuja. Hän myy tuotteita asiakkaille, jotka voivat olla naisia ja miehiä.

Bisnes on tunnettu kansainvälisesti, mutta Roininen on tiettävästi ainoa suomalainen, joka harjoittaa käytettyjen alushousujen myymistä keskitetysti ja ammattimielessä.

– 1. Kun on käytetty, niin kuivattele pöksyt ennen pakkausta hiustenkuivaajalla ja iske kelmuun. 2. Pakkaa märkänä ja varsinkin sille kriittisimmälle alueelle kelmua. Ja sit pussiin. Asiakas sit kostuttaa vähän pöksyjä, niin voilá, haju is back, Anna vastasi yksityisellä Instagram-tilillään Seiska-lehden mukaan.