WhatsAppiin kaivattu ominaisuus – tärkeän tiedon saa piilotettua tietyiltä henkilöiltä

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Whatsappin ”nähty viimeksi” -tilan on tähän asti saanut joko näkyviin kaikille tai ei kenellekään. Pian käyttäjlle tarjotaan kuitenkin mahdollisuutta piilotella vain tietyiltä heidän yhteystietoihin kuuluvilta henkilöiltä.

WABetaInfo-sivuston mukaan uudistus on jo käytössä osalla Whatsappin beetaversion Android-käyttäjistä. Oman Nähty viimeksi -statuksen saa näkyville joko kaikille, omille kontakteille, ei kenellekään tai vain tietyille henkilöille omista yhteystiedoista.

Jatkossa on siis mahdollista piilotella omaa WhatsAppin käyttöä esimerkiksi stalkkereilta tai rauhaa antamattomilta läheisiltä. Kannattaa kuitenkin muistaa, että mikäli Nähty viimeksi -statuksen piilottaa joltain henkilöltä, ei mahdollista ole myöskään nähdä milloin hän on viimeksi käyttänyt WhatsAppia.