Jarppi Leppälän juontama Kirppiksen kingi tekee paluun televisioon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kirppiksen kingi on kierrätystä ja ympäristön hyvinvointia vaaliva kilpailullinen viihdeohjelma, jossa kodin turhimmat aarteet laitetaan kiertoon samalla kun kisaillaan siitä, kuka on kirppispäivän kovin myyntitykki. Ohjelman juontaa Duudsoneista ja Possesta tuttu Jarppi Leppälä.

Kirppiksen kingissä on viisi sääntöä: myyntiaika on kolme tuntia, tuotteita saa olla enintään 300, kirppikselle saa ottaa mukaan apumyyjän, mutta tutuille ei saa myydä. Kaikenlaisesta huijaamisesta seuraa välitön diskaus ja kilpailija menettää sen hetkisen myyntipotin. Voittaja on kilpailija, jolla on päivän suurimmat tienestit.

Jokaisen jakson alussa Jarppi tekee kotivierailuja tutustuen kilpailijoihin, heidän koteihinsa sekä tietysti tavaroihin, joita aiotaan kaupata kilpailu- eli kirppispäivänä. Jakso huipentuu kirpputoripäivään, jolloin myyjät ottavat toisistaan mittaa: se myyjä, jolla on päivän suurimmat tienestit, saa pitää myös kahden muun myyjän myyntituotot. Toisen tuotantokauden jaksot alkavat MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa keskiviikkona 8. joulukuuta.