Jessica Edströmin asuvalinta kääntää katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen DJ-mallikaunotar Jessica Edström niittää kansainvälistä menestystä somessa, sillä hänen upeita poseerauksiaan seuraa nykyisin jo lähes 300 000 ihmistä. Matkailua rakastava kurvitar jakaa seuraajilleen usein upeita kuvia vartalostaan, eikä viime päivien postaukset tee siinä poikkeusta.

Tällä kertaa Jessica nähdään asussa, joka koostuu mustista kangaskaistaleista. Varsinkin ylävartalon päällä olevat kaistaleet paljastaisivat liikaa pienestäkin virheliikeestä.

Pietarsaaresta kotoisin oleva Jessica Edström on kansainvälisesti yksi seuratuimmista suomalaisista mallikaunottarista 290.000 seuraajallaan. Hän on asunut ympäri maailmaa ja saavuttanut julkkisstatuksen glamourmallina. Jessican ystäväpiiriin lukeutuu esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnettu povipommi Claudia Romani.