Leni Klum paljasteli rannalla – uran estottomin poseeraus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Heidi Klumilla on hänen entisen aviomiehensä Sealin kanssa neljä lasta. Vanhin tytär Helene, kutsumanimeltään Leni, on aloittanut nyt uransa mallina. Supermallin tyttärenä Lenin ensimmäinen työ olikin taannoin Vogue-lehdelle, joten hän aloitti malliuransa huipulla. Sittemmin Leni on poseerannut jo monien muidenkin lehtien sivuilla ja brändien kampanjoissa.

Tällä kertaa nuori mallikaunotar poseeraa rannalla mustassa jakkutakissa, josta hän on kuitenkin jostain syystä riisunut toisen puolen kokonaan pois. Alla ei ollut paitaa saati rintaliivejä, joten kuvassa rinnan peittää vain Lenin toinen käsi.

Huippumalli Heidi Klumilla on hänen entisen aviomiehensä Sealin kanssa neljä lasta. Vanhin tytär Helene, kutsumanimeltään Leni, tulee mahdollisesti seuraamaan äitinsä jalanjälkiä mallimarkkinoilla. Heidi-äidin kerrotaan olevan tarkka tyttärensä julkisuuskuvasta ja siitä, etteivät esimerkiksi somekuvat ole liian paljastavia.