Oletko nähnyt tätä miestä? Poliisi pyytää yleisön apua: ”Miestä ei tule lähestyä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Itä-Uudenmaan poliisi pyytää edelleen yleisön apua Tuusulassa 12. marraskuuta tapahtuneen vakavaan väkivaltarikokseen epäillyn tavoittamiseksi. Etsittävä henkilö on nimeltään Petri Pirinen, jota epäillään murhasta. Miestä ei tule poliisin mukaan lähestyä.

– Julkaisimme jo toissapäivänä, lauantaina 13.11., kuvan epäillystä ja pyysimme ilmoittamaan vihjeet ja tiedot epäillyn liikkeistä ja mahdollisesta olinpaikasta yleiseen hätänumeroon, kertoo tapauksen tutkinnajohtaja rikoskomisario Tero Tyynelä.

– Epäiltyä ei toistaiseksi ole vielä tavoitettu, joten julkaisemme kuvan Pirisestä nyt uudestaan ja kaikki hänen nykyiseen olinpaikkaansa liittyvät tiedot ovat meille edelleen arvokkaita. Tätä vakavaa väkivaltarikosta tutkitaan meillä poliisissa rikosnimikkeellä murha, joten haluamme muistuttaa, että epäiltyä ei tule lähestyä, vaan tiedot tulee ilmoittaa hätäkeskuksen numeroon 112, Tyynelä jatkaa.

Poliisilla ei ole tässä vaiheessa tapauksesta muuta tiedotettavaa.