Amy Childs teki paluun – rintavako pääsi heti oikeuksiinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Essexissä asuvien seurapiirinuorten elämästä kertova The Only Way is Essex -televisiosarja sinkosi Amy Childsin vuosia sitten tähteyteen. Suorasanainen punatukkainen kaunotar sai sarjan myötä valtavasti faneja, ja nykyisin Childs tunnetaan mediapersoonana. Perheenäiti ja julkkiskaunotar on nyt tekemässä näyttävää paluuta.

Kurvikas kaunotar alkaa lähennellä miljoonaa seuraajaa jo yksin Instagramissa, jossa hän esittelee elämäänsä kuvin ja videoin. Tuoreessa otoksessa hänen musta asunsa on varustettu muhkealla kaula-aukolla, joka nousee vääjäämättä kuvassa pääosaan.

Taannoin Amy Childs kertoi Instagram-videollaan miten hän hoitaa vatsansa, rintojensa ja takapuolensa ihoa välttyäkseen niihin tulevilta raskausarvilta. Nainen vannoo raskausarville tarkoitetun hoitoöljyn nimeen, jota nainen kertoi levittävänsä sitä vatsaansa kolme kertaa päivässä.