Fazerin suklaalevyvalikoima laajenee taas – nyt vuorossa suolainen popcorni ja makea kinuski

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Fazerin Sininen on suomalaisen suklaan symboli. Se on yksi maamme arvostetuimmista tuotemerkeistä, ja suklaalevyä on varioitu lukuisilla eri makuvaihtoehdoilla. Alkuvuodesta 2022 tuttua suklaalevyä voi maistella suolaisen popcornin ja makean kinuskin makuisena.

– Et ehkä tiennytkään, että Fazerin Sininen syntyi ystävänpalveluksesta vuonna 1922. Salainen resepti oli vastalahja Fazerin perheelle heidän autettuaan ystäväänsä, ja uniikki resepti on säilynyt muuttumattomana siitä saakka, Fazerin makeistehtaalta kerrotaan.

Fazerin Sinistä on markkinoilla noin parikymmentä eri makua. Suosituimmat lienevät punaisella merkattu vaalea maitosuklaa ja keltaisella värillä korostettu hasselpähkinälevy. Karl Fazer Popcorn tulee myyntiin alkuvuodesta.

Ensi vuoden uutuuksissa on myös Dumlelta maistuva Kismet sekä muutama karkkipussi. Pantteri-karkkipussilta tulee jääkiekkoteemainen sesonkisetti, jossa on uudet Pantteri-maut: meloni, banaani, mustaherukka, mansikka ja salmiakki-lakritsi. Ässä Mix ja Missä X -pussit ja irtokarkit muuttuvat vegaanisiksi vuoden 2022 alusta.