Muistatko Elizabeth Hurleyn? Edelleen tulikuuma biksukaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittinäyttelijä Elizabeth Hurley ei arastele jakaa sosiaalisessa mediassa vähäpukeisiakaan kuvia. Ensimmäisestä Austin Powers -elokuvasta tunnettu tähti on tarjonnut seuraajilleen silmäniloa viime aikoina erityisesti sosiaalisen median kanavissa, joissa hän julkaisee sekä kuviaan että videoitaan. Samalla kaunotar pitää fanijoukkonsa tyytyväisenä.

Näyttelijätär ei ole enää varsinaisesti nuori kuin ehkä korkeintaan mieleltään, mutta hänen vartalonsa on säilynyt hämmästyttävän nuorekkaana. Ei olekaan ihme, että hänen vartaloaan käytetään nykyisin ajoittain uusien biksumallistojen esittelemiseen. Niitä Elizabeth toki kuvaa ja levittää hyvin mielellään.

56-vuotias Elizabeth Hurley kertoi taannoin Extra-sivustolle jakaneensa viime aikoina niin paljon kotona otettuja bikinikuvia mainostaakseen oman uimapukumallistonsa uutuuksia. Tähden mukaan rannoilla on voitu viettää tavanomaista vähemmän aikaa koronatilanteen vuoksi, ja niinpä Elizabeth Hurley Beach -vaatemerkin on pitänyt keksiä uusia tapoja mainostaa tuotteitaan.