Tiskikone oli piilotettu liian hyvin – asukas löysi vasta vuosia muuton jälkeen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Astianpesukone helpottaa arkea huomattavasti, minkä ansiosta kyseessä onkin monien toivoma lisävaruste uuteen kotiin. Eräs mies onnistui kuitenkin asumaan kodissaan peräti kaksi vuotta tajuamatta, että hänen kotonaan olisi ollut kaiken tuon ajan tiskikone.

– Olen shokissa. Olen asunut tässä kämpässä kaksi vuotta ja huomasin vasta tänään täältä löytyvän tiskikone, toimittaja Tom Hale kirjoitti Twitterissä.

Halen mukaan hän oli kaikki nämä vuodet luullut astianpesukonetta vai valekaapiksi. Hän totesi haaskanneen päiväkausia elämästään pesemällä tiskit käsin. Yllättävää löytöä koskeneesta julkaisusta tuli sittemmin viraalihitti, joka keräsi Twitterissä satoja tuhansia tykkäyksiä ja tuhansia uudelleenjakoja.