Will Smith kiipesi Burj Khalifan huipulle – video ei sovi korkeanpaikankammoisille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Dubaissa sijaitseva Burj Khalifa on maailman korkein rakennus. Pilvenpiirtäjän huippu kohoaa peräti 828 metrin korkeuteen. Nyt näyttelijä Will Smith on suunnannut Dubaihin ja saanut harvinaislaatuisen mahdollisuuden kiivetä koko rakennuksen katutasosta aina korkeimmalle huipulle saakka. Aniharva ihminen on päässyt kiipeämään samaa reittiä.

Suosikkinäyttelijä esiintyy dronen kuvaamalla videolla Burj Khalifan huipulla hymyilevänä, mutta samalla hengästyneenä paitsi kiipeämisestä myös historiallisen näyttävistä maisemista. Toisella videolla päästään kurkistamaan Will Smithin urakkaan hieman tarkemmin katutasolta saakka. Samalla nähdään miten näyttelijän jalka kramppaa ja hän ainakin esittää olevansa suorituskykynsä äärirajoilla.

@willsmith THIS WAS FRICKIN’ TERRIFYING! #bestshapeofmylife ♬ original sound – PonderMusic

@willsmith Reply to @muryborkono ♬ original sound – Will Smith