Temptation Islandin Eveliinan rinnat täyttivät vuosia: ”Puhutaanko hetki tisseistä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille taannoin Temptation Island -ohjelmasta tunnetuksi tullut julkkispari Bile-Dani ja Eveliina Uosukainen kihlautuivat päästyään kuvausmatkalta takaisin Suomeen. Sittemmin Dani suuntasi Selviytyjät-ohjelmaan ja Eveliina on saanut suuren suosion sosiaalisessa mediassa.

Espanjassa asuvan julkkisparin kauniimpi osapuoli juhlii nyt uusien rintojensa synttäreitä, sillä hän sai uudet entistä 70H-I -kokoa pienemmät rinnat kolme vuotta sitten. Nyt Eveliina kommentoi asiaa näyttävän kuvakoosteen kera. Samalla hän varmasti saa rohkaistua monia saman ongelman kanssa painiskelevia hakemaan apua.

– Puhutaanko hetki tisseistä? Mun lollipopit täytti just 3 vuotta enkä muista aikoihin puhuneeni koko aiheesta, vaikka mun kolmen vuoden takaiset rintojen pienennysleikkaus blogijulkasut on edelleen mun blogin luetuimpia, Eveliina kommentoi.

Rintojen pienennysleikkaus tehtiin julkisen sektorin toimesta terveydellisiin perustein, eikä Eveliinalla ole siitä kovin ruusuisia muistoja.

– Vaikka 3 vuotta alkaa kultaamaan muistot, muistan silti yhä sen tuskan ja itsetunto ongelmat joiden kanssa painin aiemmin isojen rintojeni vuoksi. Hartiakivut ja ryhtiongelmat oli jatkuvia. Urheillessa sai käyttää kaksia liivejä päällekkäin. Sopivia vaatteita oli vaikea löytää kun kaikki rinnoista sopivat oli vyötäröltä aivan liian isoja, Eveliina kertoi suurten rintojen aiheuttamista ongelmista.

Nykyisin Eveliina on tyytyväinen haettuaan apua ongelmaansa, eikä hän häpeile esitellä operaation tuloksia julkisuudessa. Uosukainen kertoo elämänlaatunsa parantuneen leikkauksen myötä. Hänen mukaansa moni on esimerkin innoittamana mennyt myös samanlaiseen operaatioon. Ei siis ihme, että Eveliina onnittelee rintojaan niiden syntymäpäivänä.

Tempparipariskunnan kauniimpi osapuoli Eveliina Uosukainen on nyt poseerannut sosiaalisessa mediassa upeassa kuvakoosteessa, jossa hän esittelee vartaloaan vihreissä alusvaatteissa ja paita yllään. Mainoskuvissa pääosaan nousee alusvaatteiden sijaan Eveliina itse.