Finnkino ottaa käyttöön koronapassin Turussa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Varsinais-Suomessa astuivat tällä viikolla voimaan yli 50 hengen yleisötilaisuuksia koskevat uudet kokoontumisrajoitukset. Niiden vuoksi esimerkiksi Finnkinon elokuvateatterin näytöksiin pääsee jatkossa vain koronapassin kanssa.

Finnkino tiedotti ottavansa käyttöön koronapassin esittämisvelvoitteen Turun Kinopalatsissa. Koronapassi tarkastetaan teatterin sisäänkäynnillä kaikilta 16 vuotta täyttäneiltä. Asiakkaita kehotetaan saapumaan näytöksiin ajoissa, jotta passit ehditään tarkastamaan.

Ilman koronapassia asiakkaita ei voida päästää sisään elokuvateatteriin. Passittomia yli 16-vuotiaita neuvotaan olemaan yhteydessä ennen näytöksen alkua Finnkinon asiakaspalveluun osotksen peruuttamiseksi ja lippujen hinnan hyvittämiseksi.