IL: Mon Chéri -konvehdit myytiin nopeasti loppuun Alkosta – lisää ei saada tilattua joulusesonkiin

Ruoka · Tim Isokivi

Alkon uutisoitiin taannoin ottaneen valikoimiinsa suositut Mon Chéri -liköörikonvehdit. Rakastetut konvehdit katosivat joitain vuosia sitten päivittäistavarakauppojen valikoimista niiden korkean 6,5 prosentin alkoholipitoisuuden vuoksi.

Mon Chéri -konvehdit on sittemmin myyty loppuun Alkosta, uutisoi Iltalehti. Ne ehtivät olla myynnissä Alkon toimipisteiden hyllyissä ja verkkokaupassa muutaman viikon ajan. Alkon tuoteviestintäpäällikkö Taina Vilkunan mukaan tuotteen suuri suosio tuli yllätyksenä, ja hän pahoittelee sitä etteivät kaikki halukkaat ehtineet saada konvehteja.

– Mon Chéri -konvehdit on loppuunmyyty sekä myymälöistämme että verkkokaupasta, eikä niitä tähän joulusesonkiin enää valitettavasti saada tilattua lisää, Vilkuna kertoo.