Ihmis-Kenistä povipommiksi – Jessica Alves esitteli tulokset yläosattomissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ihmis-Ken muuttui alkuvuodesta Jessica Alvesiksi sukupuolenkorjausleikkauksen avulla. Hänen on kerrottu haaveilevan omasta treffiohjelmasta, jossa etsitään rakkautta ja ihmissuhdetta hänelle. Sarjan kuvaukset ovat parhaillaan jo työn alla.

Brasilian Sao Paulossa nykyisin asuva Jessica on luonnollisesti hankkinut itselleen keinotekoiset rinnat, joita hän esittelee parhaillaan sosiaalisessa mediassa avoimesti. Hän nimittäin poseeraa yläosattomissa ja vain kädet intiimeimpien osien päällä. Kuvista voisi todeta, että hänen rintansa näyttävät hyvin perinteisiltä silikonirinnoilta.

Rodrigo Alves -nimellä ennen tunnettu Ihmis-Ken alkoi muuttua transsukupuoleensa pikkuhiljaa. Hän turvautui lukuisiin kauneusleikkauksiin, kunnes ymmärsi niiden olevan tehottomia. Hän halusi olla nainen ja sitä hän nyt myös on. Upeampana kuin koskaan aiemmin.