Jättimäiset siskokset: Amy Slaton osallistui mammajumppaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Kentuckysta kotoisin olevat Amy ja Tammy Slaton saivat oman 1000 Sister -realityohjelman TLC-televisiokanavalta. Ohjelman nimi tuli siitä, että kaksikko painoi yhteensä 1.000 paunaa, eli 450 kiloa. Amy Slaton sai pienen pojan sarjan toisella tuotantokaudella.

Nyt hän on liittynyt mukaan pienten lasten äideille tarkoitettuun kuntoiluohjelmaan. Amyn sisko Tammy on hoitolaitoksessa, joten muu perhe voi hänen auttamisensa sijaan keskittyä omaan hyvinvointiin. Amy aikoo kuntoilla.

Hänelle on kertynyt aiemmasta laihtumisesta runsaasti ylimääräistä ihoa, jonka Amy haluaisin saada pois ihonsiirtoleikkauksen avulla. Hän on kuitenkin tosissaan tavoitteidensa kanssa saavuttaa terveemmän elämän ilman massiivista ylipainoa.