Flow julkisti vuoden 2022 ensimmäiset esiintyjät – mukana Gorillaz ja Nick Cave

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Flow-festivaali järjestetään jälleen Helsingin Suvilahdessa elokuussa 2022. Fetivaali on nyt julkistanut tulevan kesän ensimmäiset esiintyjää. Joukossa on sekä vuosikymmenten ajan uraa luoneita artisteja että nousevia nimiä.

Vuoden 2022 suurimpiin nimiin lukeutuvat Gorillaz ja Nick Cave and the Bad Seeds. Gorillaz on Damon Albarnin ja Jamie Hewlettin luoma suosittu virtuaaliyhtye, joka tuo Flow-festivaalin lavalle kahden tunnin esityksen. Nick Cave on arvostettu australialaisartisti, joka on esiintynyt The Bad Seeds -yhtyeensä kanssa vuosikymmenten ajan.

Vuoden 2022 Flow’n ulkomaalaista kattausta edustavat myös muun muassa brittiläinen Michael Kiwanuka, yhdysvaltalaisräppäri Princess Nokia, norjalaispoppari Sigrid, punklegenda Bikini Kill, australialainen rockyhtye King Gizzard & The Lizard Wizard ja brittiräppäri Little Simz. Suomalaisesiintyjien joukossa ovat muun muassa Erika Vikman, Yeboyah, Jesse Markin, William, Sexmane ja Hassan Maikal. Flow-festivaali järjestetään Helsingin Suvilahdessa 12.-14. elokuuta 2022.