Marika Fingerroos poseerasi miestenpäivän kunniaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkisuuden valokeilassa jo vuosikymmeniä paistatellut salarakas ja kohukaunotar Marika Fingerroos on jättänyt viime vuosina varsinaisen pintajulkisuuden taakseen ja esitellyt elämäänsä lähinnä vain sosiaalisessa mediassa. Tällä kertaa Fingerroos on poseerannut somessa paljastavassa ja viettelevässä kuvassa.

Kohujulkkis nähdään Instagramissa julkaisemassaan kuvassa alusvaatteisillaan ja kertoo kuvansa yhteydessä, että kuvallaan hän kunnioittaa kansainvälistä miestenpäivää. Siihen oli toki syytäkin.

Kohukaunottaren vuodet jo taakseen jättänyt Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.