HU: JVG:n yllättävä aluevaltaus – golfsimulaattorikeskus Helsinkiin

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Helsingin Salmisaareen taannoin avatun golfsimulaattorikeskuksen perustajajäsenissä on radiosta ja esiintymisalvoilta tuttuja nimiä. Seitsemän perustajajäsenen joukossa on nimittäin golfaamisesta innostunut hiphop-duo JVG, eli Jare Brand ja VilleGalle.

Salmisaari Golf -keskuksesta löytyy Helsingin Uutisten mukaan kolme väylää, puupohjaiset lyöntialustat ja jokaisesta lyönnistä datan yksityiskohtaista tietoa näyttävät simulaattorit. Jäsenet pääsevät hiomaan keskuksessa golftaitojaan ympäri vuorokauden. Salmisaari Golf sijaitsee Technopolis 3 -rakennuksessa osoitteessa Energiakatu 4.

– Helsingin kantakaupungissa on tarve paikalle, jossa pääsee golfaamaan. Golf on meille harrastus, ja tiedämme, että Salmisaari Golf tulee Helsingissä tarpeeseen. Siksi tässä ollaan mukana. Eiköhän Salmisaaressa tule itsekin lyötyä palloa aktiivisesti, Jare Brand kommentoi uutta aluevaltausta.