Temptation Islandin kurvikas Mattu poseerasi kylpylässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Temptation Island Suomi -realitysarja esitteli taannoin suomalaisille värikkään ja vauhdikkaan persoonan, Mattun. Kurvikas ja vauhdikas luonnonlapsi on tänä vuonna sairastanut koronan ja nauttia elämästä niin mökillä kuin kylpylässäkin.

Tällä kertaa Mattu on päässyt vetämään pitkästä aikaa ylleen biksut, kun hän suuntasi nauttimaan kylpylätunnelmista Vantaan Flamingoon. Lisäksi hän on kuvansa perusteella saanut käteensä viileän oluen, joten kaikki oli hyvin. Mattu itsekin toteaa kuvansa yhteydessä kirjoittamalla ”Onnellinen”.

Mattu on käynyt Temptation Islandilla jo kaksi kertaa. Hän tarjosi ensimmäisellä Temptation Island Suomen vierailullaan katsojille hyvää viihdettä. Toinen vierailu saarelle kuitenkin floppasi, kun pari poistui nopeasti kuvauksista.