Danielle Knudson keimaili rannalla – täydellinen rantakunto

Viihdeuutiset · Stara.fi

Urheilutähtien kainalossa nähdään usein toinen toistaan näyttävämpiä missi- ja mallikaunottaria, eikä tennis tee siinä lajina poikkeusta. Kanadalainen tennistähti Milos Raonicin tyttöystävä on nimittäin kuvankaunis mallikaunotar Danielle Knudson. Mallikaunotar on parhaillaan koronakaranteenissa ja viihtyy koronaan alusvaatteisillaan ja tiirailee naapureita kiikareillaan.

Nyt Danielle nähdään sosiaalisen median kuvassaan keikistelemässä tummanvihreissä niukoissa biksuissa upealla paratiisirannalla. Upeaa rantakuntoaan esittelevä mallikaunotar nauttii silminnähden vartalonsa esittelemisestä.

29-vuotias kanadalainen Danielle Knudson on tullut tunnetuksi malliuraltaan, jonka merkeissä hän on julkaissut upeita kuvia varsinkin Instagramissa. Vuonna 2016 kaunotar poseerasi esimerkiksi Maxim-miestenlehdessä. Varsinaiseksi julkkikseksi hän nousi vasta ryhdyttyään seurustelemaan tennistähti Milos Raonicin kanssa. Nyt Danielle on ryhtynyt bloggariksi, kun hän kertoo elämästään The Bikini Diaries -blogissaan.