Suomalainen Rudi Rok imitoi 40 eläintä parissa minuutissa – video leviää viraalina

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen Rudi Rok tunnetaan viraalina levinneistä ja maailmanlaajuista huomiota saaneista videoistaan, joissa hän esittelee taitojaan äänitaiteilijana. Videoilla on kuultu muun muassa beatboxausta ja mitä erikoisempien äänien imitointia.

Tuoreella videollaan Rudi Rok esittelee jälleen hämmästyttäviä kykyjään. Hän imitoi yhteensä 40 erilaisen eläimen ääntä. Kymmenien eläinten matkiminen onnistuu mieheltä alle kahdessa minuutissa.

Lokakuussa julkaistu ja viraalina levinnyt video ei ole ensimmäinen, jolla Rudi Rok imitoi erilaisten eläinten ääniä. Yksi hänestä sometähden tehneistä julkaisuista oli vuonna 2014 verkossa levinnyt Youtube-video, jossa hän esitteli 30 eri eläimen ääniä vain puolessatoista minuutissa.