Suomen suurin ravintolayhtiö ottaa koronapassin käyttöön – mukana yli 100 ravintolaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suurin ravintolayhtiö NoHo Partners ottaa koronapassin käyttöön ravintoloissaan koronapandemian leviämisalueilla sunnuntaista 28. marraskuuta alkaen. Koronapassi toimii vaihtoehtona kiristyneille ravintolarajoituksille, jotka astuvat voimaan lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

Ravintolayhtiöllä on noin 250 ravintolaa Suomessa, Tanskassa ja Norjassa. Koronapassin käyttöönotto koskee yhtiön yli sataa ruoka- ja anniskeluravintolaa koronan leviämisvaiheen alueilla, kuten Uudellamaalla ja Pirkanmaalla.

– Muuttuneen koronatilanteen ja asetusten vuoksi tulemme ottamaan koronapassin laajasti käyttöömme ravintoloissamme. Haluamme varmistaa kaikille asiakkaillemme terveysturvallisen ravintolakokemuksen ja henkilökunnallemme turvallisen työskentely-ympäristön, kommentoi NoHo Partnersin toimitusjohtaja Aku Vikström.

Yhtiöllä on ollut koronapassi käytössä useissa viihderavintoloissaan ja yökerhoissaan pandemian leviämisalueilla lokakuun puolivälistä saakka. Yhtiöllä on myös positiivisia kokemuksia koronapassin käytöstä ravintoloissaan Tanskassa.

– Kokemukset passin käytöstä ovat pääasiassa olleet myönteisiä ja sen käyttö on sujunut hyvin yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Passi on mahdollistanut meille lähestulkoon normaalin liiketoiminnan harjoittamisen, ja sen laajemmalla käytöllä voimme mahdollistaa yhteiskunnan aukipitämisen sekä turvata kaikkien suomalaisten kauan odotetun pikkujoulujen vieton, Vikström lisää.