Temptation Island alkoi räväkästi – pakaroita puristeltiin uima-altaassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Temptation Island Suomi -realitysarja käynnistyi keskiviikkona juhlakaudella, sillä nyt sinkut viettelevät varattuna jo kymmenennen kerran. Tällä kertaa tuotantokausi kuvattiin Espanjan auringon alla, joten kuumia tunnelmia on luvassa muuallakin kuin peiton alla.

Nyt tuotantokaudella sinkkuna mukana oleva kotkalainen Kia on julkaissut sosiaalisessa mediassa kuviaan kaudelta, ja niiden perusteella miesten puolella meno oli räväkkää jo heti alussa. Kuvakoosteessaan hän nimittäin julkaisee myös otoksen, jossa naisten lähes paljaita pakaroita puristellaan uima-altaassa.

Esittelyssään Kia kertoi taannoin viihtyvänsä ja osaavansa olla itsekseenkin, mutta huumorintajuinen, itsevarma ja aivot omaava mies saa naisen äkkiä haaveilemaan yhteisestä elämästä. Kia myöntää, että hänen herkkä ja temperamenttinen luonne tuo sinkkuelämään helposti tunteita ja sekasortoa. Kian elämän tyytyväisyyden takeina olisi oma perhe ja työ, johon ei kyllästy.