Big Brother -tuotantokausi päättyi Jasmiinan voittoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityohjelmien uranuurtaja Big Brother on jälleen päättynyt. Kahdentoista viikon urakan jälkeen voittajaksi selviytyi lopulta jyväskyläläinen lähihoitaja Jasmiina, joka sai tuttuun tapaan palkinnoksi 30 000 euron rahapalkinnon.

Kuva: Jukka Alasaari

Viime aikoina taloudellisesti heikoilla BB-talon ulkopuolella ollut Jasmiina oli yksi tuotantokauden suurimmista ennakkosuosikeista. Finaalikolmikkoon selvisivät Aki ja Taavi, ja finaaliviikkoon heidän lisäkseen myös Anssi ja Lasse.

Jasmiina ja Aki lähestyivät selvästi tuotantokauden aikana ja esimerkiksi viime yönä he nukkuivat samassa sängyssä lusikassa. Taavi ja Lasse suunnittelivat heille yhteistä tulevaisuutta ja jopa spekuloivat parin vuoden päästä järjestettävillä BB-hääjuhlilla.