Selviytyjät- ja BB-voittaja Kristian Heiskari sairastui koronavirukseen: ”Ei tässä mitään hätää”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Helsingin Kalliosta lähtöisin oleva sekatyömies Kristian Heiskari nousi koko Suomen julkkikseksi vuoden 2019 Big Brother Suomi -ohjelmasta. Mies on sittemmin osallistunut muun muassa Selviytyjät-ohjelmaan. Nyt Heiskari on sairastunut koronavirukseen.

– Olo on ihan ok. Vähän kröhää ja nuhaa, mutta ei tässä mitään hätää, Kristian kirjoitti Instagramin tarinoihin.

Mies on karanteenissa parantumiseensa asti. WHO on määritellyt koronavirustaudin olevan yleensä lievä tai kohtalaisilla oireilla varustettu, joten Kristianilla tuskin on hätää jatkossakaan. Jotkut kuitenkin sairastuvat vakavasti ja tarvitset sairaalahoitoa. Mies on kertonut viettäneen päivänsä pleikkaria pelaten.