Lumimyrsky saartoi ihmiset päiväkausiksi pubiin – olutta, karaokea ja visailuja riitti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Iso-Britannian Yorkshiressä sijaitsevan pubin asiakkaat ja henkilökunta joutuivat taannoin yllättävän tilanteeseen. He joutuivat vuorokausien ajan saarroksiin lumimyrskyn vuoksi. Jumissa olleiden onneksi tarjolla oli riittävästi ruokaa ja viihdykkeitä.

Lumimyrsky yllätti syrjäisen Tan Hill Innin asiakkaat kesken Oasis-tribuuttiyhtye Noasiksen esiintymisen perjantaina. Myrsky oli tukkinut ajotiet ja katkonut sähkölinjoja. Yhteensä 61 ihmistä joutui eristyksiin ravintolaan, jonka sähköjä myrsky ei ollut onneksi katkaissut.

Eristyksiin joutuneet kuluttivat aikaa karaoken, lautapelien, pubivisojen, coverbändin esiintymisten, oluen ja elokuvien parissa. Asiakkaiden ja henkilökunna onneksi myöskään ruoasta ei ollut pulaa, ja heille tarjoiltiin jopa perinteinen sunnuntailounas. Useimmat asiakkaista nukkuivat sohvilla ja lattialle levitetyillä patjoilla.

The Guardian -lehden mukaan useimmat asiakkaat onnistuivat maanantaina kaivamaan ajoneuvonsa lumesta ja ajamaan pois lumiaurojen raivaamaa reittiä pitkin. Lumen saartamaksi joutuminen sujui lopulta niin leppoisissa merkeissä, että vieraat ja henkilökunta suunnittelivat jopa jälleentapaamista vuoden päästä.