Temptation Islandilla näyttävät allasbileet – biksuvartaloita ja sixpackeja riittämiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten suosikiksi noussut Temptation Island Suomi -televisiosarja käynnistyi äskettäin juhlakaudella, sillä nyt viettelysten saarella yritetään saada varattuja sortumaan jo kymmenennen kerran. Tällä kertaa tuotantokausi kuvattiin Espanjan Marbellassa, jossa molemmissa villoissa on luonnollisesti myös asianmukaiset uima-altaat. Ne ovatkin olleet tuotantokaudella käytössä päivin ja öin.

Tuotantokauden nelosjaksossa nähdään villit allasbileet, kun naisten villassa päätettiin hypätä altaaseen muun muassa pallopelien merkeissä. Biksuvartaloita ja sixpackeja ei puuttunut, sillä raamikkaat miehet ja kauniit naiset ottivat ilon irti reissustaan. Tunnelmat tosin muuttuvat viimeistään silloin, kun asukkaat marssitetaan taas Sami Kurosen grillattavaksi ja katsomaan toisen kumppaneidensa edesottamuksia videolta.

Kuva: Lars Johnson, Nelonen Media
Kuva: Lars Johnson, Nelonen Media
Kuva: Lars Johnson, Nelonen Media
Kuva: Lars Johnson, Nelonen Media
Kuva: Lars Johnson, Nelonen Media
Kuva: Lars Johnson, Nelonen Media
Kuva: Lars Johnson, Nelonen Media
Kuva: Lars Johnson, Nelonen Media