Ginipallot joulukuuseen – riittävätkö edes jouluun saakka?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Alkoholi voi kuulua jouluun sivistyneenä ruokajuomana, lämpimänä totina tai illanvietossa ystävien kanssa. Kerroimme aiemmin joulusukista, jotka oli viinillä täytettyjä. Nyt esittelemme joulukuusen pallot, jotka on täytetty ginillä.

Ginipallot on lasipalloja, joissa on kierrekorkki. Toisin sanoen pyöreän pullon sisältöä ei tarvitse siemaista yhdellä huikalla. Stressaantunut äiti tai äärimmilleen venynyt isä voi maistaa salaa pallosta päivän päätteeksi. Tai sitten nauttia sisällön joulun jälkeen kaveriporukalla.

Alkoholin ylenpalttinen käyttö ei kuulu lasten jouluun. Sen sijaan se voi olla luonnollinen osa juhlintaa ilman ryyppäämistä ja rellestämistä. On eri asia nauttia viinilasillinen aterian yhteydessä kuin vetää kossupullo ennen joulusaunaa. Lahjatavaraliike Fireboxissa myytävänä olevat Ginipallot sopivat vanhempien rentoutumiseen.