Niko Saarinen alastomana kylpyhuoneessa – kuva villitsi sosiaalisen median

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen juontaja ja realityjulkkis Niko Saarinen kertoi taannoin podcastissa avoimesti suhteestaan aikuisviihteeseen. Monista televisiosarjoista tunnetuksi tullut Saarinen kertoi katsovansa alan videoita päivittäin ja paljasti sen aiheuttaneen myös ongelmia.

Nyt Saarinen on hehkuttanut menestyksekästä Nikotellen-podcastiaan sosiaalisessa mediassa ja hakenut päivitykselleen huomiota poikkeuksellisen näyttävällä kuvalla. Otoksessa Niko poseeraa siis alastomana kylpyhuoneessa.

Niko juhlisti kuvallaan sitä, että hänen podcastinsa on tänä vuonna ollut Suomen neljänneksi kuunnelluin. Samalla realityjulkkis kertoo, että podcastin myötä hänelle on tullut runsaasti erilaisia ehdotuksia muun muassa kirjasta vaatemallistoon saakka.

– mun missio oli tehdä podcast jota ei sensuroida, joka antaa äänen kiperillekki asioille, on puhdasta huumoria kaiken tän paskan keskellä ja sen ei välttämättä oo tarkotus pyllistää pukupäisille päättäjille jotka istuu yrityksien rahasalkkujen päällä & määrää meille arvon ja menestyksen rahassa, Niko kirjoittaa.