Sydänpysähdyksen Tanska-Suomi -ottelussa saanut Christian Eriksen jatkamassa uraansa?

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomen ja Tanskan välisessä jalkapallon EM-kisaottelussa todistettiin kesäkuussa järkyttävää hetkeä. Tanskalaispelaaja Christian Eriksen lyyhyistyi kentälle kesken ottelun. Sydänpysähdyksestä kärsinyt jalkapallotähti selvisi pelottavasta tilanteesta hengissä, mutta hänen tulevaisuutensa lajin parissa jäi epävarmaksi.

Tapahtuneesta toipuneen Eriksenin vihjattiin marraskuussa suunnittelevan uraansa jatkamista. Nyt tanskalainen BT-lehti on uutisoinut jalkapalloilijan aloittaneen harjoittelun henkilökohtaisen valmentajan kanssa. Hänen harjoittelupaikkanaan on toiminut harjoituskeskus Tanskan Odensessa.

Eriksenille asennettiin 12. kesäkuuta tapahtuneen kohtauksen jälkeen rytmihäiriötahdistin. Virallista vahvistusta Eriksenin paluusuunnitelma ei ole saanut vielä, mutta hänet on jo nähty harjoittelemassa jalkapallon kanssa. Harjoitukset ovat kuitenkin lehden mukaan tapahtuneet vielä ulkopuolisilta salassa.