Varas pääsi kotiin törkeästi Valkeakoskella – esiintyi sairaalan avustajana

Ohhoh! · Tim Isokivi

Pirkanmaan Valkeakoskella on tutkittu jopa harvinaislaatuisen törkeällä tavalla toteutettua varkautta. Hiljattain hoitojaksolla olleen henkilön kotiin pääsi varas, joka esiintyi vapaaehtoisena avustajana.

Epäilty rikos tapahtui lauantaina 27. marraskuuta. Sairaalan vapaaehtoisena avustajana esiintynyt henkilö pääsi hoitojaksolla olleen henkilön kotiin. Hän onnistui avustajaksi esiintymällä anastamaan uhrilta rahaa.

Poliisilla on sittemmin tavoittanut teosta epäillyn henkilön. Poliisi muistuttaa, ettei odottamatta ovelle ilmestyviä vieraita ihmisiä tule päästään asuntoon sisään, elleivät he kykene todistamaan olevansa oikealla asialla esimerkiksi työpaikan henkilökortilla. Mikäli ulkopuolinen pääsee omaan asuntoon, on tilanteessa syytä ottaa välittömästi yhteyttä hätänumeroon.