Maura Higgins palvoi aurinkoa – asu kuin pari postimerkkiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maura Higgins nousi julkisuuteen pari vuotta sitten Love Island -realityohjelmasta. Hän onnistui erottautumaan ohjelman muista kaunottarista edukseen ja oli myös ohjelman finaalissa mukana. Sen jälkeen tähti osallstui Dancing on Ice -ohjelmaan.

Viime päivinä Malediivien paratiisisaarilla näyttävästi lomaillut ja somekuvissaan poseerannut kaunotar nähdään tällä kertaa ottamassa aurinkoa upeissa maisemissa ja tietenkin häviävän pienissä biksuissa.

30-vuotias Maura Higgins on todellinen sosiaalisen median tähti, sillä hänellä on jo yksin Instagramissa peräti 16 miljoonaa seuraajaa. Higgins ihastuttaa nykyisin myös sosiaalisessa mediassa, jossa hän julkaisee näyttävää kuvamateriaalia itsestään niukoissa asuissa.