Sylvie Meis rannalla – vartalo hakee vertaistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Malli, juontaja ja ex-jalkapallovaimo Sylvie Meis esiintyi vielä taannoin julkisuudessa ex-miehensä Van der Vaartin sukunimellä, mutta on sittemmin palauttanut käyttöönsä alkuperäisen sukunimensä. Hollantilaiskaunotar on viime aikoina ollut usein paparazzien huomion kohteena.

Nyt tulikuuma futisvaimo poseeraa rannalla esitelleen samalla täydellisyyttä hipovaa vartaloaan auliisti kuvaajalle. Samalla hän toivottaa seuraajilleen rauhallista joulun odotusta toisen adventin merkeissä. Joulutunnelma on kuvasta kuitenkin vielä kaukana.

Sylvie Meis, entinen Sylvie van der Vaart, on työskennellyt mallintöidensä ohella Fox Kids ja TMF -televisiokanavilla. Hänet valittiin vuonna 2003 Hollannin seksikkäimmäksi naiseksi. Neitokainen oli aiemmin tunnetuksi futisvaimona, sillä hän oli aiemmin naimisissa jalkapalloilija Rafael van der Vaartin kanssa.