Google paljasti suomalaisten suosituimmat hakusanat 2021 – oletko sinäkin hakenut näitä?

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Internet-jätti Google on jälleen paljastanut kuluneen vuoden eniten trendanneet haut. Vuonna 2021 suomalaiset googlasivat muun muassa koronaan, jalkapalloon ja Euroviisuihin liittyviä asioita. Trendaavat haut -lista koostuu eniten käytettyjen hakusanojen sijaan hauista, jotka kasvoivat eniten suhteessa edelliseen vuoteen.

Puheenaiheista ensimmäiselle sijalle nousi meemistä alkunsa saanut Popcat click -peli. Toiseksi eniten kiinnostivat Euroviisut. Kolmannella sijalla oli sairaskohtauksen Huuhkajia vastaan pelatessaan saanut tanskalaisjalkapalloilija Christian Eriksen, neljännellä jääkiekon MM-kilpailut ja viidennellä EM-jalkapallo.

Uutisaiheista suomalaisia kiinnosti eniten sydämenpysähdyksestä kärsinyt Christian Eriksen. Toiseksi eniten kiinnosti koronapassi. Christian Eriksen kiinnosti eniten myös henkilöt-kategoriassa edesmenneiden Alexi Laihon ja Pave Maijasen sijoittuessa toiseksi ja kolmanneksi.

Kysymykset-osiossa ihmisiä askarrutti koronapassin saaminen, koronatestiin meno ja tylsyydestä eroon pääseminen. Viihteestä kiinnostusta herättivät paitsi Popcat click, myös Squid Game, Big Brother, Bridgerton ja Ivalo. Urheilussa suomalaisia kiinnostivat Eriksenin, jääkiekon MM-kisojen ja jalkapallon EM-kisojen lisäksi SM-liiga ja Tokion olympialaiset.

Puheenaiheet:1 popcat click2 euroviisut 20213 christian eriksen4 jääkiekon mm 20215 em jalkapallo

Kysymykset:1. mistä saa koronapassin2. milloin koronatestiin3. mitä tehdä kun on tylsää4. miten saan koronapassin5. mitä tarkoittaa sheesh

Uutiset:1. christian eriksen2. koronapassi3. bitcoin4. gme stock5. koskelan murha

Urheilu:1. christian eriksen2. jääkiekon mm 20213. em jalkapallo4. sm liiga5. olympialaiset 2021

Henkilöt:1. christian eriksen2. alexi laiho3. pave maijanen4. aleksi valavuori5. renaz ebrahimi

Viihde:1. popcat click2. squid game3. big brother4. bridgerton5. ivalo sarja