Salma Hayek makoilee uimapuvussa riippukeinussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pitkän uran Hollywoodissa tehnyt meksikolaistaustainen näyttelijä Salma Hayek on paljastanut olleensa vaarassa menettää henkensä koronan vuoksi. Tähden mukaan hän vietti suuren osan viime vuodesta covid-19 -taudista toipumiseen. Hayek kuitenkin piti asian tuolloin salassa julkisuudelta.

Nyt kurvikas kaunotar on toipunut koronasta ja nautiskelee jälleen täysin rinnoin leppoisasta lomailusta. Hän nimittäin makoilee tuoreessa kuvassaan riippukeinussa rennosti uimapuvussa. Hän kertoo lepäävänsä kahden elokuvan samanaikaisesta markkinointikiertueesta, joka on takuulla ottanut koville.

Taannoin Salma Hayek kertoi sairastuneensa koronavirukseen jo heti pandemian alkuvaiheessa. Hän kertoo viettäneensä seitsemän viikkoa erityksissä Lontoossa sijaitsevassa kodissaan. Välillä tilanne kävi niin pahaksi, että hänelle annettiin happihoitoa. Salma Hayekin mukaan hänen energiansa ei ole täysin palannut taudista toipumisen jälkeenkään. 54-vuotias tähti on kuitenkin palannut sittemmin töiden pariin. Hayek näyttelee Ridley Scottin House of Gucci -elokuvassa Lady Gagan ja Adam Driverin rinnalla.