Aki ja Rita Mannisen ensimmäinen yhteiskuva julkaistiin – olleet yhdessä jo kahdeksan vuotta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hyvinvointiin ja terveellisiin elämäntapoihin ihmisiä valmentavar Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen aloittivat seurustelun kahdeksan vuotta sitten. Alkuaikoja on nyt muisteltu Instagramiin julkaistussa yhteiskuvassa. Heidän matkansa alkoi Ravintola Teatterista, Helsingistä.

– Tasan 8 vuotta sitten lähdin treffeille tämän komistuksen kanssa. Hyppäsin Akin hummerin kyytiin ja ensimmäiset sanat kuuluivat: ”Mun ei tarvi saada sun pikkuhousujas, mä haluun sun koko elämän, Rita kirjoittaa ja kertoo, että Aki sai sitten molemmat.

– Kiitos rakas että oot, rakastan sua. Oot tehnyt musta vaimon, äidin ja ennen kaikkea onnellisen naisen, Rita jatkaa.

Realitypariskunta Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen ovat monille tuttu pariskunta Temptation Island -ohjelmasta. Sen jälkeen pariskunta on myös esiintynyt yhteisessä Akin ja Ritan rakkausdieetit -ohjelmassa. Ritan kuulumisia pystyy seuraamaan myös Instagramista, jonne tähti päivittääkin usein kauniita kuvia.