Metallica täyttää 40 vuotta – tarjoaa faneille ilmaiseksi todellista herkkua

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman suurimpiin metalliyhtyeisiin lukeutuva Metallica täytti tänä vuonna pyöreät 40 vuotta. Nyt yhtye on ilmoittanut juhlistavansa merkkipäivää juhlakonserteilla. Niitä päästään seuraamaan myös Suomesta käsin, vieläpä ilmaiseksi.

Metallica järjestää kaksi juhlakoserttia San Franciscon Chase Centerissä 17. ja 19. joulukuuta. Coda Collectionin kanssa yhteistyössä toteutettavat esiintymiset esitetään ilmaiseksi suorana lähetyksenä Amazon Musicissa, Amazon Musicin Twitch-kanavalla ja Prime Video -suoratoistopalvelussa.

Mikäli esiintymiset haluaa nähdä Suomessa suorana, on syytä asettaa herätyskello soimaan. Suomen ajassa konserttien ajankohdat ovat nimittäin 18. joulukuuta kello 7 ja 20. joulukuuta kello 7. Konsertteja pitäisi kuitenkin olla mahdollista katsoa myös jälkikäteen Amazonin maksullisesta Prime Video -palvelusta.