Scooter kiinnitetty Jysäri-festarin päätähdeksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jämsän Himos Parkissa järjestetään jälleen ensi kesänä Jysäri-festivaali. 1990-luvun tanssimusiikin nimeen vannovan tapahtuman ensi vuoden pääesiintyjänä on paljastettu olevan saksalainen Scooter.

– Scooter on tunnettu massiivisesta live-show’staan, joka laittaa Jysärikansan tamppaamaan kovempaa kuin koskaan, Jysärin tiedotteessa todetaan.

Eurodancen suurnimiin lukeutuva Scooter on tanssittanut yleisöä ympäri maailmaa trancen, happy hardcoren, hardstylen ja muiden elektroniisen musiikin genrejen tahtiin jo vuodesta 1994 saakka. Jysäri kuvailee saksalaiskolmikkoa festivaalien kaikkien aikojen toivotuimmaksi yhtyeeksi.

Lisää Jysäri-julkistuksia luvataan alkuvuodelle 2022. Himos Parkissa 7.-9. heinäkuuta 2021 järjestettäville festivaaleille myydään kolmen päivän early bird -lippuja 119 euron hintaan ja VIP-lippuja 219 euron hintaan. Erikoishinnat ovat voimassa 31. joulukuuta saakka.