Pasha Pozdniakova keikistelee sänkykuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaismalli Pasha Pozdniakova nähtiin taannoin ensimmäisenä suomalaisena pluskoon kaunottarena kansainvälisessä miestenlehdessä, ja hänellä on jo yksin Instagramissa jo lähes puolitoista miljoonaa seuraajaa. Pasha on siten yksi kansainvälisesti seuratuimmista suomalaisista somejulkkiksista.

Nyt kurvikas kaunotar on julkaissut itsestään kuvan poseeraamassa sängyssä. Alusvaatteisillaan pehmeässä pedissä nauttivan neitokaisen vartalon uhkeat muodot varastavat hänen kuvissaan tuttuun tapan päähuomion. Yllään Pashalla on tyylikäs kullanhohtoinen yöasu.

Pasha Pozdniakova on luonnollisesti innoissaan miestenlehden sopimuksesta, sillä aniharva suomalainen on päässyt poseeraamaan sen kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseeraa lehden Afrikan version 22. toukokuuta ilmestyneessä numerossa. Sisäsivuilla julkaistavien kuvien lisäksi mallikaunotar nähdään myös lehden kansikuvassa.